Най-младата участничка в Игри на волята: България“ Габриела Димитрова напусна състезанието след тежка

...
Най-младата участничка в Игри на волята: България“ Габриела Димитрова напусна състезанието след тежка
Коментари Харесай

Габи с първи думи след Игри на волята

Най-младата участничка в „ Игри на волята: България “ Габриела Димитрова напусна състезанието след тежка елиминационна борба с Мартин на Плажа на отшелника.

„ Не се дразня на тима си, тъй като дружно взехме решението да сменяем успеха си за храна. Аз също съм част от този избор. Потърпевша съм, само че това е резултатът и сега виждам единствено с усмивка на нещата. В началото се усещах неспокойна поради камерите. Нямам проблем да бъда измежду непознати хора. Аз съм доста общителна и бързо се регистрирам в ситуацията. Въпреки че в играта бях доста по-тиха. Емоционална съм и в живота, и в игрите. Много постоянно страстите ми изиграват неприятна смешка. Дали са ми изиграли и по време на борбите, не знам. Мога единствено да допускам. Със сигурност ме хващаше театралната тресчица. Но пък това ме караше да давам от ден на ден и повече от себе си. Мисля, че показах сносно поради гладуването “, описа Габриела в ефира на Нова.

„ В „ Игри на волята: България “ научих нови неща за себе си, само че и утвърдих остарели мои догатки за себе си. Разбрах в действителност какъв брой издръжлива съм и какъв брой мощна воля имам. За следващ път осъзнах, че не би трябвало да приемаш нещата, които имаш в живота си за даденост, тъй като на идната крачка можеш да ги изгубиш. В обстановките, в които попадахме и в Стопанството и край Дивата река, оценяваш и минималните неща. Не съм вярвала, че в миналото в живота си ще се апелирам за самун и сол. А там ми се случи. Осъзнаваш какъв брой апетит има по света “, добавя Габи.

„ Участието ми остана като че ли донякъде изживяно. Искаше ми се да бях останала още малко. Имах още сили за борба. Бих се впуснала още веднъж в сходно премеждие “, безапелационна е тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР